Slider

  Voor elk bedrijf, stichting, instelling of vereniging is er
  een passende oplossing om zelf energie op te wekken met zonnepanelen.

  Passende oplossingen

  Voor elk bedrijf, stichting, instelling of vereniging is er een passende oplossing om zelf energie op te wekken met zonnepanelen.

  Passende oplossingen

  Dakhuur

  U verhuurt uw dak. Wij investeren in het zonne-energiesysteem en u gaat de duurzame energie gebruiken. Uw voordeel zit in de huur voor het dak en lagere kosten voor energie.

  Operational lease

  Dit is een off-balance financieringsvorm. U kunt kiezen voor verschillende vormen en termijnen en de eigen investering is relatief laag.

  Onderhoud

  Onze systemen voor monitoring signaleren of panelen goed werken of niet. Jaarlijkse zullen we dit met een afspraak en fysieke inspectie met u doornemen.

  Zelf investeren

  Wij maken een solarscan, structureren de financiering en monteren en installeren de PV Installatie. Voor bedrijven die zelf kunnen en willen investeren, biedt dit het hoogste rendement.
  kWh opbrengst verzekeren

  kWh opbrengst verzekeren

  Door de samenstelling van onze producten en het technisch ontwerp in 3D is het mogelijk om de kWh opbrengst te verzekeren. Hier is de schaduwwerking uit onze 3D simulatie (op basis van de werkelijke omgeving) in meegerekend. In onze prijsstelling is de kWh garantie voor 5 jaar meeverzekerd voor € 0,10 per (gemiste) kWh.

  Kijk op onze FAQ pagina voor meer toelichting op de kWh Garantie en andere veelgestelde vragen.
  Verder dienen panelen regelmatig gereinigd te worden. Een vervuild zonnepaneel levert namelijk minder energie op. Dit onderhoud, eventueel inclusief verzekeringen, garantie en service, kunt u ook bij ons afnemen. U bepaalt dan zelf welk pakket u kiest.
  logo Dutch Solar Projects
  Adres
  Delta 1E
  6825 ML Arnhem
  Openingstijden

  Ma-Vrij: 09:00 - 18:00

  logo Dutch Solar Projects
  logo Dutch Solar Projects
  Adres
  Delta 1E
  6825 ML Arnhem
  Openingstijden

  Ma-Vrij: 09:00 - 18:00

  logo Dutch Solar Projects
  © 2023 Dutch Solar